Šta je uzrok izrasline na koži?

Bojana Minić pita: Imam ženku cane corso staru tri godine i četiri mjeseca. Od kada je došla kod mene, sa dva mjeseca starosti, imala je neku gušicu na desnoj strani stomaka. U poslednjih dva mjeseca to se povećalo i postalo tvrdo. Dobro jede, igra se, ali više spava.

Izvor: B92

Petak, 08.03.2013.

17:20

Default images

Bilo kakva promena, izraslina na koži, u koži, ispod kože, mora se pregledati da bi Vam se predočilo o čemu se radi. Puno je stvari koje mogu biti u pitanju i ovako samo na osnovu Vašeg opisa nisam u mogućnosti da dam odgovor na ovo pitanje. Odvedite psa na klinički pregled da bi se utvrdilo gde je promena (u koži, na koži, ispod kože u mišiću…..), a onda će Vam kolege predložiti ili dati savet šta treba dalje preduzeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: