Reakcija slonova oduševila ceo svet (VIDEO)

Snimak koji je osvojio srca gotovo dva miliona ljudi napravljen je u prirodnom parku "Elephant Nature Park" na Tajlandu.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.06.2017.

13:15

Reakcija slonova oduševila ceo svet (VIDEO)
Foto: Youtube Screenshot/elephantnews

Mali slon ostao je bez svoje majke, zbog čega su zaposleni u ovom parku odlučili da ga udome. Međutim, tada su šest odstaslih i jedan mlađi slon pošli u potragu sa njim.

Kako je beba slon bila ograđena, njeni "drugari“ pokušali su surlama da je dotaknu. Njihov dirljiv susret osvojio je srca mnogih.

"Bilo je divno videti kojom brzinom i željom ove veličanstvene životinje dolaze do novog člana svoje porodice. Drago nam je što smo deo njihovih svakodnevnih navika", izjavila je volonterka Debi Čarlsvort.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: