Prvi foto-konkurs za decu i mlade "Moj ljubimac"

Dečji kulturni centar Beograd, u saradnji sa Pet centrom i JKP Veterina Beograd, raspisao je prvi foto-konkurs za decu i mlade pod nazivom "Moj ljubimac".

Izvor: B92

Četvrtak, 25.05.2017.

11:10

Prvi foto-konkurs za decu i mlade
Foto: Thinkstock

Konkurs je otvoren do 5. juna, a svi zainteresovani fotografije mogu slati na mejl mojljubimac.dkcb@gmail.com.

Dodela nagrada, diploma i otvaranje izložbe je u subotu, 10. juna u 11 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd, u Takovskoj 8, kada će i Veterina Beograd organizovati udomljavanje napuštenih pasa iz gradskog azila.

Fotografije treba slati kao jedan prilog mejla (attachment) sa sledećim podacima: ime i prezime učesnika, kućna adresa, škola i razred koji pohađa, broj mobilnog telefona i mejl na koje treba poslati rezultate konkursa.

Svaka fotografija ne sme biti manja od 3 MB.
Predviđene su tri takmičarske kategorije: deca od prvog do četvrtog, petog do osmog razreda i srednjoškolci.

Svaka kategorija podrazumeva po tri nagrade za najbolju fotografiju (prva, druga i treća).

Sem nagrada za najbolju fotografiju, biće dodeljene pohvale za fotografije: najčupaviji ljubimac, najsmešniji, najveseliji, najružniji, najtužniji, najbolji drug, najmanji, najveći, najsrećniji, najgladniji, najzaljubljeniji par, najbolja mama, nastariji, ljubimac sa najvećim ušima, ljubimac sa najvećim brkovima, sa najdužim repom, sa najkrećim repom, sa najlepšim očima i sa najlepšim osmehom.

Svi učesnici i posetioci imaće prilike da dobiju besplatne veterinarske savete, a nagrađene fotografije biće izložene na sajtu i u Galeriji Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: