Džemperi za piliće? Što da ne

Restorani za mačke, odela za pse, hoteli za ljubimce - to nije ništa neobično, ali džemper za piliće jeste prilična novost. Grupa penzionera u jednom penzionerskom klubu u Bostonu planira da "pomogne živini da pregura sledeću zimu" posebnim programom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.03.2017.

11:09

Džemperi za piliće? Što da ne
Foto: Thinkstock

Kako prenosi AP, do grupe za pletenje u jednom domu stigla je informacija da određena vrsta kokošaka, koja ima poreklo iz toplijih krajeva, nailazi na probleme u zimskom periodu, jer tada menja perje.

Spojili su lepo i korisno, pa živina koja obitava na obližnjoj dobrotvornoj farmi (nisu za jelo) sada uživa u svojim šarenim džemperima. Među obučenima je i jedan petao koji je stigao iz mnogo toplije Malezije.

"Neko je rekao da ima i pametnijih stvari, da bi trebalo da pletemo džempere za ljude kojima su potrebni, ali ja mislim da je i životinje potrebno utopliti. Drago mi je da ovo radimo", kaže 76-godišnja Libi Kaplan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: