Vatrogasci izvukli kravu iz bazena

Popularna kultura nas uči da vatrogasci u Americi češće skidaju mačke sa drveća nego što gase požare, ali taj uobičajeni zadatak nije ništa za ono što je jedna ekipa iz Oklahoma Sitija morala da uradi.

Izvor: B92

Utorak, 17.01.2017.

10:48

Vatrogasci izvukli kravu iz bazena
Foto: Screenshot

U prilično bizarnoj situaciji zabrinuti građanin je okrenuo broj za hitne slučajeve 911 kada je čuo neobičan zvuk iz dvorišta u kome je njegov bazen, a spasilačka vatrogasna ekipa je otkrila rupu (?) u malom okruglom bazenu i kravu koja je bila zaglavljena.

U bazenu je bilo i nekoliko desetina centimetara ledene vode, pa su vatrogasci doneli pumpe kako bi je što pre izbacili da krava ne bi dobila hipotermiju, a zatim su kranom izvukli životinju.

Kako je krava dospela u bazen zasad nije poznato, ali je važno da je životinja nepovređena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: