Kako (ne) transportovati nilskog konja (VIDEO)

Uspaničivši se tokom transporta, jedan nilski konj iskočio je iz kamiona na parkirani automobil u Tajpeju i tom prilikom slomio nogu i nekoliko zuba.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 28.12.2014.

14:29

Default images

Foto: Chris Winters / Flickr.com

Televizijski snimci pokazali su ogromnu životinju kako bespomoćno leži na putu, dok mu iz očiju teku "suze". Čuvši buku, lokalni meštani potrčali su da vide šta se dogodilo i odmah obavestili policiju.

Vozač kamiona ispričao je listu United Daily News da je video kako je nilski konj "izleteo" iz vozila nakon što se uznemirio tokom vožnje. Povređena životinja, po imenu A Ho, ostala je da leži na putu nekoliko sati dok je nisu kontejnerom prebacili do veterinara.

Tajvanske vlasti su danas saopštile da bi vlasnik nilskog konja mogao da bude kažnjen sa 75.000 tajvanskih dolara (2.400 američkih dolara) zbog kršenja zakona o zaštiti životinja.

Lokalni mediji navode da je A Ho bio glavna atrakcija privatnog zoo vrta i da je čak "gostovao" u jednoj popularnoj TV seriji, pre nekoliko godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: