Žena koja je uradila neverovatnu stvar za mace iz Saudijske Arabije

Loren je četiri godine radila u Rijadu kao medicinska sestra. Iako su njene smene trajale i po dvanaest sati ona bi ostatak dana provela brinući se za bolesne, napuštene i povređene mace.

Izvor: B92

Petak, 06.10.2017.

10:52

Žena koja je uradila neverovatnu stvar za mace iz Saudijske Arabije
foto: getty

Kada se doselila u Rijad bila je zgrožena brojem mačaka koje žive na ulicama, pa je odlučila da uzme stvar u svoje ruke.

Brinula se za nekoliko stotina mačaka za četiri godine života u ovom gradu, a mnogim macama je našla stalne domove iako je bila šokirana činjenicom da retko ko u Saudijskoj Arabiji želi mačku u domu.

Nažalost, došlo je vreme da Loren napusti Rijad, a za tridesetak mačaka o kojima se brinula nije uspela da pronađe dom. Jedina opcija bila je da ih preveze u Kanadu u Centar za spasene životinje.

Postupak selidbe je odavno pokrenula, a do sada je šest maca stiglo u Kanadu. Već se javljaju ljudi koji žele da ih usvoje, a čitav proces selidbe bio je jako skup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: