Ljubimac / Mačke 4

Pametni mačak može da nauči svaki trik, ako mu date hranu (VIDEO)

Radoznao, strpljiv i fotogeničan, mačak Pekan, spreman je na sve kako bi dobio poslasticu. Ovaj slatkiš je u dom svoje vlasnice Mišel došao 2005. godine.

index.hrIzvor:
Foto: YouTube Screenshot

Pošto je udomljen na američki Dan zahvalnosti, ime je dobio po piti sa pekan orasima, koja se tradicionalno jede u vreme tog praznika. Mišel je ubrzo shvatila da njen mačak obožava hranu, a zbog nje je spreman da trpi čak i fotografisanje i oblačenje kostima.

Nagrade za njegovu poslušnost, naravno, dolaze u obliku hrane, a kada vidite trik koji izvodi na ovom videu, sigurno će vas oduševiti.

Njegova vlasnica je odlučila da Pekanovu popularnost na internetu iskoristi u plemenite svrhe: preslatkog mačka fotografiše i pravi kalendare, a svu zaradu od toga daje azilima i skloništima za životinje.

Komentari 4
Čitajte
Pošalji komentar

Mačke

Mačak oborio svetski rekord na skejtbordu / VIDEO

Robert Dolvet ponosni je vlasnik bengalskog mačka Bumera koji je već prilično dobro poznat na internetu. Bumer se ponovo proslavio prošavši na skejtbordu između nogu 20 ljudi i postavivši novi svetski rekord. Njegov prethodni rekord bio je prolazak kroz noge 13 ljudi. Ako vas je Bumer oduševio svojom veštinom ili jednostavno volite bengalske mačke, možete da posetite njegovu Instagram stranicu i postanete jedan od njegovih obožavalaca.

Mačke nedelja 8.10. 08:45 Komentara: 4