Maca heroj spasila osam ježića koji su ostali bez majke

Osam malih ježeva ostalo je bez mame, koja je uginula pošto ih je donela na svet. Njihovi staratelji su bili zabrinuti, pošto ježići dva dana nisu hteli da jedu ni iz flašice ni iz posudice.

Izvor: B92

Nedelja, 23.07.2017.

16:30

Maca heroj spasila osam ježića koji su ostali bez majke
Printscreen YouTube/alexander y

A onda se pojavila Muska, hrabra maca, koja je bez straha od bodlji pružila malim ježevima hranu i toplo mesto za počinak.

Iako je, u početku, izgledala malo zbunjeno i nervozno pri pogledu na osam malih ježeva koji su dva dana odbijali hranu, Muska je preko noći uzela malene ježeve pod svoje okrilje i nahranila ih svojim mlekom.

Svi ježevi su, zahvaljujući tome, preživeli i nastavili da se hrane redovno, ali je Muska i pored toga nastavila da se brine za njih, piše "Sajbirijan tajms".

To nije bio prvi put da se ova maca iz Vladivostoka pokazala kao veoma brižna prema životinjama kojima je potrebna pomoć.

Nedavno, nakon što se omacila i podigla svoje mačiće, Muska je pomogla drugom leglu mačića koji su, kao i ježići, ostali bez mame.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: