Gojazna mačka Šarli pliva kako bi smršala (VIDEO)

Debela mačka Šarli, stara 11 godina, iz Plimuta, grada u Engleskoj, postala je popularna po tome što je prva koja mora da pliva da bi smršala tri kilograma.

Izvor: B92

Utorak, 02.08.2016.

17:36

Gojazna mačka Šarli pliva kako bi smršala (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Vlasnica ovog ljubimca Rozalin Eires, rekla je da je Šarli prvobitno bila teška 7,1 kilogram, a od februara je uspela da smrša jedan kilogram, zahvaljujući strogoj dijeti i plivanju u bazenu, prenosi BBC.

Ovaj trening, koji inače nije u mačjoj prirodi, ima jednom u dve nedelje, a cilj je, kako se navodi, da izgubi još dva kilograma, zbog mogućeg ugroženog zdravlja.

Zanimljivo je to što je hidroterapija u bazenu, u ovom gradu, namenjena psima, a Šarli je prva mačka koja je umočila šape u vodu da bi smršala. Kako izgleda jedan trening mačke Šarli možete videti u priloženom video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: