Mačak posle tri godine došao kući

U rudničkom selu Ugrinovci glavna tema je mačak koji se posle tri godine vratio kući, ali je ubrzo nestao, a sa njim i mačke iz komšiluka.

Izvor: Beta

Petak, 21.08.2015.

12:14

Default images
rick forgo / Flickr.com

Učliteljica u penziji Nada Milanović (70) imala je mačka koji je u februaru 2012. godine nestao i svi ukućani su uzalud pokušavali da ga pronađu, a on se posle tri godine pojavio ispred kuće.

Nada kaže da su se svi obradovali, a mačak je sa nepoverenjem ušao u kuću i otišao na mesto gde je najčešće dobijao hranu i sasvim normalno se ponašao, kao da nije bio odsutan toliko dugo.

Ona je istakla da u ovom delu sela, koje se nalazi u blizini Ibarske magistrale, mnogi prolaznici ostavljaju male mačiće, ali ih meštani prihvataju, zbog čega ih uvek ima mnogo.

"Proletos je mačak, koji ima pet godina, ponovo nestao, ali sa njim i sve mačke iz okruženja i niko ne zna šta se dogodilo", sa čuđenjem je rekla Milanovićeva.

Najstariji veterinar u Gornjem Milanovcu Rade Jevremović za agenciju Beta je izjavio da je zanimljiva priča i da tako nešto nije čuo u svojoj praksi.

"Moguće je da je mačka neko uzeo pre tri godine i da je uspeo da se vrati kući a što je ponovo otišao i odveo mačke ne mogu da objasnim", rekao je Jevremović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: