Umesto očekivane pošiljke u kutiji bili mačići (FOTO)

Radnik jedne kablovske kompanije iskreno se iznenadio kada mu je pristigao krajnje neobičan paket. Umesto očekivane pošiljke, u kutiji su bili mačići.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2014.

08:59

Default images

Radnik kablovske kompanije iz San Dijega očekivao je isporuku paketa fiberglasa. Međutim, kada pošiljka stigla bilo je to pravo iznenađenje – umesto opreme u kutiji su se nalazila dva novorođena mačeta.

Mačići se trenutno oporavljaju nakon što su kamionom slučajno isporučeni čak iz Los Anđelesa u kancelarije kompanije u San Dijegu.

Njih je majka verovatno smestila u udobnu i toplu kutiju sa opremom dok ona lovi za svoje mladunce.
Radnik je odmah kontaktirao svog nećaka koji radi u lokalnom humanitarnom društvu za zaštitu životinja.

Kako tokom celog puta nisu jeli, mačići su odmah zbrinuti. Sada nakon dve nedelje otvorili su oči i svako teži oko 200 grama. Na svaka dva do tri sata volonteri ih hrane.

Da nisu pristigli baš kod ovog hrabrog radnika, mačići možda ne bi preživeli nakon dugog i iscrpnog puta. Srećom, sada su zbirnuti i svakim danom se sve više oporavljaju.

Izvor: Zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: