Mačka preživela brzu vožnju ispod haube automobila

Stanovnica Vašingtona vozila je autoputem brzinom oko 100 kilometara na čas kada začula mjaukanje. Kada je otvorila haubu, sačekalo je pravo iznenađenje...

Izvor: B92

Subota, 22.03.2014.

08:58

Default images

Emili Brag se odmah zaustavila, otvorila haubu i imala šta da vidi... Dva zelena oka uplašeno su je gledala. Mačka je tokom cele vožnje bila pored motora.

Vlasnica vozila odmah je pozvala policiju u pomoć, ali niko nije mogao da izvuče macu iz automobila. Uskoro je stigao i kamion službe za spašavanje i maca je konačno bila oslobođena. Srećom životinja nije bila povređena.

Misterija kako je životinja dospela ispod haube automobila ubrzo je rešena. Naime, Emili je shvatila da je to zapravo bila mačka njene cimerke, pa je uubrzo vraćena svojoj vlasnici.

- Mačka je živa, okupana i sada je dobro. Hvala svima što ste brinuli. – Napisalal je Emili na svom Tviter profilu, putem kojeg je obaveštavala svoje prijatelje o spašavanju.

Zato, uvek pre nego što upalite motor automobila, pesnicom lupite po haubi. Mace znaju da se zavuku ispod auta kako bi se sklonile od hladnoće i pasa. Možda tako spasite jedan život.

Izvor: Zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: