Uginula najdeblja mačka na svetu

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. cinizmu nikada kraja! ...ovo je najljigaviji i najpatetičniji video klip koji je ikada prikazan!!!... a šta je sa decom koja širom sveta svakodnevno gladuju i umiru zbog posledica politike koju vode kreatori sistema vrednosti ovog spota, a koji podrazumeva više medijske i svake druge pažnje za probleme jedne hormonski gojazne životinje nego ljudi kojima američka politika svakodnevno nanosi bol i patnje!?... užas!!!
  (GED, 25. avgust 2012 14:38)

  # Link komentara

 2. Nikako nisu trebali da je uspavaju. Mačke su živo čudo,kad je preživljavanje u pitanju, sigurna sam da ne bi uginula. Inače ova maca je bila prelepa, osim što je debela, ali to se moglo lako rešiti. Jednostavno ne date joj toliko da jede.
  (Beli zec, 24. avgust 2012 10:28)

  # Link komentara

 3. Mozda su pre toga mogli prvo da probaju sa liposukcijom.
  (plasticar, 17. avgust 2012 04:54)

  # Link komentara

 4. "Ovo je bila jedna od najtežih odluka u našem životu" - прилично лицимерно. Могли су храбро да крену у њен опоравак, да плате ветеринара, да јој помогне. Лакше је једноставно убити мачку. Успавати је управо израз да се ублажи толико лицимерје.
  (Владимир, 16. avgust 2012 23:28)

  # Link komentara

Vesti

Mlečni put će "progutati" Andromeda

21.09.2014. | Komentari: 0
Ovako će izgledati noćno nebo na Zemlji za 3,75 milijardi godina. Levo je Andromeda, a desno Mlečni put kom pripada naš Sunčev sistem

Mlečni put postaće žrtva “galaktičkog kanibalizma” kada ga smaže njegova komšinica Andromeda. Ipak, to će se dogoditi tek za pet milijardi godina, kažu naučnici.

Vesti

Šta fali srpskim oftalmolozima?

21.09.2014. | Izvor: Tanjug | Komentari: 0

Upravnik očne klinike Kliničkog centra Vojvodine Vladimir Čanadanović izjavio je danas da Srbija raspolaže obučenim kadrom u oblasti oftamologije, koji je verifikovan od strane razvijenih zemalja, ali da oni u velikom broju slučajeva nisu u mogućnosti