Aleksandra Stanišić

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.09.2017.

15:41

Aleksandra Stanišić

Aleksandra Stanišić rođena 13. septembra 1987. godine u Čačku. Odrasla u Lučanima, gde je završila osnovnu, a u Požegi srednju školu. U Beogradu je završila Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, a tokom studija volontirala je u humanitarnoj organizaciji ’’Dečje srce’’ koja obuhvata pomoć osobama sa smetnjama u razvoju. Aktivno je učestvovala u realizaciji programa koji su imali za cilj da na zanimljiv način osobi sa smetnjama približi sadržaje koji će joj pomoći u aktivnostima pripreme za samostalni život, kao i i u realizaciji zabavnih i kulturnih dešavanja. Veliki deo svog života posvetila je sportu, pre svega karateu kojim se uspešno bavila deset godina.

U avgustu 2013. godine prijavila se na konkurs za TV lice na Prvoj srpskoj televiziji, gde je među velikim brojem kandidata ušla u najuži izbor i započela praksu tokom koje je prošla kroz programe zabavnog i informativnog karaktera. Oprobala se u emisijama ’’Exkluziv’’ i ’’Loto’’, a potom počinje da radi vremensku prognozu na televiziji B92.

Aleksandra je veoma brzo napredovala u profesionalnom smislu i pokazala se kao odličan i talentovan voditelj I novinar što joj je otvorilo vrata ka novim izazovima. Tako ćemo Aleksandru Stanišić uz takođe novog, mladog kolegu Radovana Seratlića gledati od ponedeljka, 11. septembra svakog radnog dana u 16h i 22h i vikendom u 16h u vestima B92 televizije. Nova lica uneće novu energiju na B92 televiziji koja će brzo osvojiti srca gledalaca dinamičnim i raznolikim programskim sadržajem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: