Džordž Kluni ne krije ko je "najbolja glumica svoje generacije"

Džordž Kluni dao je ogroman kompliment australijskoj zvezdi Kejt Blanšet rekavši kako bi lako mogla biti najbolja glumica svoje generacije tokom virtuelne dodele nagrada "G'Day USA AAA Arts Gala".

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 28.02.2021.

09:09

Džordž Kluni ne krije ko je
Foto: Profimedia/FPA/Jimmy Kimmel Live

Blanšet, koja je u karijeri osvojila dva Oskara i tri Zlatna globusa, dobila je nagradu za životno delo tokom ceremonije, a uručio ju je Kluni.

On je bio pun hvale za koleginicu s kojom je radio na nekoliko filmova, uključujući "The Good German" i "The Monuments Men".

"Zamoljen sam da kažem nekoliko reči o Kejt koja osvaja nagradu za životno delo", rekao je.
Foto: Profimedia
Naveo je da mora da kaže kakva je "čast govoriti o nekome njenog kalibra."

"Radio sam s njom kao rediteljkom i kao glumicom i kad kažem kalibar, ne govorim samo o njenim očiglednim talentima kao glumice", nastavio je Kluni, pa dodao:

"Mogla bi da bude najbolja glumica svoje generacije. Savršena je profesionalka. Na setu sve vreme rešava probleme. I više od toga, kako rešava probleme u ostatku sveta. Ona pokušava da donese pravdu i nadu ljudima koji ih nemaju."

Kad je primala nagradu, Blanšet je zahvalila kolegama, ali i istakla kako njena karijera ne bi bila nigde bez saradnje SAD-a i Australije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: