Preminuo čuveni pevač: Dva zlatna i 13 platinastih albuma ostaju za njim

Američki kantri pevač i kantautor Džo Difi preminuo je danas u 61. godini od komplikacija u vezi sa koronavirusom, javljaju svetski mediji.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2020.

08:10

Preminuo čuveni pevač: Dva zlatna i 13 platinastih albuma ostaju za njim
Foto: GettyImages, Frazer Harrison

Difi, dobitnik Gremija i kantri zvezda devedesetih, u petak je objavio da mu je dijagnostikovan koronavirus.

On je u saopštenju naveo da je pod medicinskim tretmanom i zamolio za privatnost, ali i zamolio obožavaoce da budu oprezni i pažljivi u vreme pandemije.

Difi je imao 20 pesama na top-10 listi hitova, od kojih je pet završilo na prvom mestu. Njegovih 13 albuma je proglašeno platinastim, a dva zlatnim.

Ranije je najavljivano da je Difi planirao da izda prvi album posle sedam godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: