Glumac neprepoznatljiv zbog bolesti /FOTO

Zvezda akcionih filmova Džet Li zabrinuo je obožavatelje neprepoznatljivim izgledom kada se tokom vikenda pojavila njegova fotografija sa Tibeta.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 22.05.2018.

19:00

Glumac neprepoznatljiv zbog bolesti /FOTO
Foto: Getty

Odranije je poznato da glumac boluje od hipertiroidizma, poremećaja rada štitne žlezde, a takođe se zna da ima srčanih problema i problema sa kičmom koju je povredio na snimanjima.

Pedesetpetogodišnji glumac izgleda mnogo starije, komentarišu fanovi.

Kada mu je dijagnostifikovana bolest doktori su mu rekli da može da se odluči da li će nastaviti sa snimanjem akcionih filmova ili provesti ostatak života u invalidskim kolicima.

Prošlog leta priznao je da se pet godina bori s bolešću, da mu je zbog poremećaja štitne žlezde oteklo lice i da ima problema sa kilažom.

"Nisam superheroj, običan sam čovek i suočavam se s tim da ne mogu da nastavim da radim svoj posao", rekao je tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: