Luis Fonsi ima novu pesmu: Da li će biti veći hit od Despacita?

Nakon godine istorijskog uspeha, vladavine na najznačajnijim svetskim top-listama, čak 11 uzastopnih meseci, i obaranja rekorda u prodaji, strimovanju i prikazima na Jutjubu, Luis Fonsi je spreman za “još jedan krug”.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2017.

14:50

Luis Fonsi ima novu pesmu: Da li će biti veći hit od Despacita?
foto: Omar Cruz

Izašao je dugo očekivani singl i spot za "Echame La Culpa" (“Okrivi mene”), duet sa multiplatinastom, svetskom superzvezdom Demi Lovato, koja peva na španskom.

Fonsi, koji je pesmu sa Demi snimao u Njujorku, o saradnji je rekao: "Snimanje sa Demi je bilo divno iskustvo, i ono što me najviše oduševilo je bila njena želja da peva na španskom, i to kakav je perfekcionista po pitanju izgovora reči pesme. Muzički gledano, ona je savršena, njen glas mi je učinio produkciju pesme najlakšom koju sam ikad uradio u svojoj karijeri."

"Moj prvi utisak o Fonsiju je bio da, ne samo da je izuzetno zahvalan i sladak, ali i vrlo strpljiv sa mojim španskim, što je zaista osvežavajuće, jer sam bila zabrinuta da neće ispasti dobro", rekla je Lovato. "Ali ispalo je okej i ja sam mu zaista zahvalna što je bio sa mnom i pružao mi podršku.”

“Naravno, on je izuzetno talentovan i drago mi je što sam imala priliku da radim s njim. .

"Echame La Culpa" je snimljen prošlog meseca u Bruklinu, a režirao ga je Karlos Perez, tvorac “Despacita”, najgledanijeg video-spota u istoriji Jutjuba, sa preko četiri milijarde pregleda.

Fonsi će novu pesmu promovisati na svojoj uspešnoj "Love + Dance” svetskoj turneji, na koncertima u okviru koje će 24. novembra nastupiti u Štark areni. Ulaznice za ovaj plesno-muzički spektakl su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima,na blagajnama Arene i Bilet centra Beograda, ali i sajtu Arene i Eventima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: