Bend "Ničim izazvan" dobitnik nagrade "MTV Best Adria Act"

Bend "Ničim izazvan" iz Vrbasa dobitnik je "MTV Best Adria Act" nagrade, dok je kanadska pop zvezda Šon Mendez pobednik večeri s obzirom na to da je pobedio u tri kategorije na godišnjoj dodeli MTV evropskih muzičkih nagrada u Londonu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 13.11.2017.

08:37

Bend
Foto: Youtube Screenshot

"Ničim izazvan", devetočlani bend, zahvaljujući glasovima publike odneo je pobedu u konkurenciji koju su činili Koala Voice, Nina Kraljić, Marin Jurić Čivro i Sara Jo.

"Ne pamtim kada smo bili ovako uzbuđeni! Velika je ovo stvar za nas. Sama nominacija je bila veliko priznanje za naš rad, a ovo osvajanje nagrade nas je potpuno bacilo u nebesa. Ponosni smo na nagradu i ponosni smo na ljude koji nam pružaju podršku svih ovih godina, a posebno na one ljude koji vole našu muziku i koji su poslednjih mesec dana glasali za nas. Slavićemo par dana i onda nastavljamo sa radom još snažnije nego pre!", izjavili su članovi benda.

Mendez je dobio tri nagrade - za najboljeg izvođača, najbolju pesmu (There's Nothing Holding Me Back), kao i u kategoriji "najstrastveniji fanovi".

MTV EMA dodela je sinoć počela nastupom rep legende Eminema, koji je, uz pratnju orkestra i vokal pevačice Skajlar Grej, imao svetsku premijeru novog singla "Walk On Water" sa predstojećeg albuma, a kasnije u toku večeri je proglašen najboljim hip-hop izvođačem.

Ovogodišnji dobitnici "MTV Gobal Icon" priznanja je grupa U2 koja je održala koncert na Trafalgar skveru. Tom prilikom su izveli novu pesmu "Get Out Of Your Own Way". Kamila Kabeljo je pobednica u kategoriji "Najbolji pop izvođač".

Britanska rep zvezda Travis Skot je na svoj MTV EMA debi došao u velikom stilu. Naime, on se na binu dovezao u policijskom automobilu, dok je nastup završio uz vatromet.

Dejvid Geta je rasplesao publiku za kraj dodele uz novi singl "Dirty, Sexy, Money" uz gostujuće izvođače Frenč Montanu i Charli XCX. On je ujedno i pobednik u kategoriji "Najbolji izvođač elektronske muzike". Voditeljka dodele bila je Rita Ora. "2018 MTV EMA" dodela biće održana u Bilbaou u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: