Prodate sve večernje ulaznice za "Novosadski Oktoberfest"

Ponovila se ista situacija kao i prošle godine - par dana uoči festivala - prodate su sve ulaznice za "Novosadski Oktoberfest" za večernje termine (od 19.00 do 02.00). Ostalo je tek nešto mesta za sedenje.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

13:35

Prodate sve večernje ulaznice za

Ljubitelji piva i dobre zabave još mogu da kupe ulaznice za dnevni termin u subotu 21.10. od 11.00 do 16.00h, kada će moći da osete atmosferu festivala, probaju više od 50 vrsta piva, perece i kobasice i prisustvuju takmičenju "Battle of the Bands". Cena ove ulaznice je - 250 dinara.

Za večernje termine ostalo je još nekoliko desetina mesta za sedenje za petak i subotu po cenama koje se kreću od 960 dinara po osobi (za tu cenu dobija se ulaznica, mesto za sedenje i suvenir-krigla od 0,5l sa logom "Oktoberfesta").

Zainteresovani mogu da ih pogledaju i rezervišu na web stranici www.oktoberfest2017.rs

Drugi po redu “Novosadski Oktoberfest” održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master centru Novosadskog sajma.

Ove godine nastupaju: “Hladno pivo”, SARS, “Orthodox Celts”, “Drum ‘N’ Zez”, “Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi“, “Love Hunters”, “Amajlija” i mnogi drugi.

Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posetilo je preko 16.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja. Tokom dva dana festivala popilo se 32.000 litara piva, pojelo pet hiljada kobasica i preko 10.000 pereca, a festival je prošao bez ijednog incidenta i intervencije policije i hitne pomoći.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici i ove godine da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Na zvaničnom sajtu možete se prijaviti i za takmičenje u držanju krigle piva i videti i druge nagradne igre koje organizujemo.

“Novosadski Oktoberfest 2017“ organizuju Color Press Grupa, HBO Color Media Events, Novosadski sajam, uz podršku Grada Novog Sada, Gradskog sekretarijata za privredu i Turističke organizacije Novog Sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: