Zvezda serije "Narcos": Ne nastavljamo sa serijom, ako nismo bezbedni

Karlos Munjoz Portal, koji je tražio lokacije za snimanje Netfliksove drame "Narcos" u Meksiku, 11. septembra pronađen je mrtav u Temaskalapi.

Kultura

Izvor: Bisuness Insider

Utorak, 26.09.2017.

12:50

Zvezda serije
Foto: Youtube Screenshot

On se na toj lokaciji našao kako bi napravio fotografije potencijalnog mesta za snimanje serije. Telo menadžera pronađeno je nekoliko sati nakon ubistva u njegovom automobilu. Nekoliko hitaca ispaljeno je u njega.

S obzirom na to da je njegova smrt još erazjašnjena, nivo kriminalnih aktivnosti i organizacija u tom delu Meksika predstavljaju pretnju po ostale koji rade na projektu.

Glumac Pedro Paskal Munjozovu smrt opisao je kao tragičnu dodajući da ne mogu da nastave sa radom ukoliko glumci, kao i cela ekipa, nisu bezbedni.

“Govorimo o životima. Ako žele da nastave, uradiće to na siguran način”, rekao je Paskal.

Vlastima je smrt Munjoza i dalje misterija jer nemaju nijednog svedoka.

Vrlo je verovatno da će se ekipa koja radi na seriji vratiti u Kolumbiju, gde je prvobitno i snimljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: