Menadžer serije "Narcos" pronađen mrtav u Meksiku

Meksikanac koji radi na pronalaženju lokacija za snimanje Netflix-ove drame "Narcos" Karlos Munjoz Portal ubijen je u Temaskalapi u centralnog delu Meksika.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 17.09.2017.

09:22

Menadžer serije
Foto: Youtube Screenshot

Portal je život izgubio dok je tragao za mestima na kojima bi pogla biti snimljena četvrta sezona ove popularne serije.

Tridesetsedmogodišnji Meksikanac radio je dugi niz godina na pronalaženju lokacija za snimanje američkih filmova i emisija na teritoriji Meksika.

Netflix je potvrdio smrt izvidnika.

"Svesni smo smrti Karlosa Munjoza Portala, poštovanog menadžera za lokaciju. Izražavamo saučešće svim članovima porodice. Detalji ubistva su još uvek nepoznati, vlasti istražuju šta se dogodilo“, navedeno je u saopštenju.

Munjoz je lokaciju na kojoj je ubijen posetio u ponedeljak kako bi napravio nekoliko fotografija za Netflix, ispričao je njegov prijatelj. Telo menadžera pronađeno je nekoliko sati nakon ubistva u njegovom automobilu. Nekoliko hitaca ispaljeno je u njega.

Prijatelj je dodao i da je nepoznata osoba sa kamerom mogla da uplaši lokalno stanovništvo.

"Možda su mislili da prikuplja neke informacije, pa su odlučili da ga prate“, izjavio je on.

Policija je saopštila da još uvek nije poznato da li je Munjoz bio u Idalgu, odakle su ga zatim pratili ili je bio u Meksiku pokušavajući da pobegne prema Idalgu, piše "Gardijan".

Postoji bojazan da bi filmska i televizijska produkcija mogla biti izmeštena iz zemlje nakon ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: