Oliver Dragojević: "Da, istina je, bolestan sam"

Kako hrvatski portal “100 posto“ nezvanično saznaje, početkom nedelje Splitom se proširila vest o teškom zdravstvenom stanju jednog od najpoznatijih muzičara u regionu Olivera Dragojevića.

Kultura

Izvor: 100posto.hr

Četvrtak, 24.08.2017.

11:59

Oliver Dragojević:
foto: screenshot/youtube

Navodno, Oliver boluje od raka pluća, a pevača su u bolnici viđali građani i fanovi pred kojima pevač nije krio svoju bolest.

“On već neko vreme obavlja kontrole i preglede. Dosta je oslabio i tek treba da se vidi kako će napredovati njegovo lečenje“, dodaju izvori iz bolnice.

Pevač je za portal “100 posto“ priznao da je bolestan, ali karcinom pluća nije želeo da pominje.

“Da, bolestan sam i upravo sam u procesu pretraga. Treba videti kakvim metodama ću se lečiti, pronađeno je tumorno tkivo“, rekao je i dodao da njegova bolest nije uzrokovana pušenjem cigareta nego starošću.

Sedamdesetogodišnji Oliver Dragojević rođen je u Splitu, a poreklom je iz Vele Luke na ostrvu Korčula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: