Beer Fest počinje sutra na beogradskom Ušću

Muzički festival Bir fest (Beer fest) počinje sutra na beogradskom Ušću i trajaće do 20. avgusta, a organizatori očekuju rekordnu posetu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 15.08.2017.

11:08

Beer Fest počinje sutra na beogradskom Ušću
Foto: Youtube Screenhost

Uz veliki izbor piva i raznovrsnu muziku, Beograđani i njihovi gosti uživaće svakoga dana od 18 časova pa do ranih jutarnjih sati na 15. jubilarnom Bir festu.

Sutra i u četvrtak program će trajati do dva sata iza ponoći, a u petak i subotu svirka će potrajati do četiri ujutro.

Prvog dana festivala nastupiće Asian dub fondation, Van Gogh i Galija, a u četvrtak Mortal Kombat, Riblja čorba i Direktori.

U petak će program obeležiti Škrtice, Hladno pivo i Zabranjeno pušenje, dok će u subotu nastupiti Ničim izazvan, Darko Rundek, Goblini, S.A.R.S. i Kerber.

Festival se zatvara u nedelju nastupima Del arno benda, trubača Dejana Petrovića i njegovog big benda, a poslednji će nastupiti sastav Kal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: