Jedinstveni kulturno-umetnički program "Srbija kroz igru i pesmu"

U saradnji s Turističkom organizacijom Beograda i Dečjim kulturnim centrom Beograda, UC "Talija" organizuje jedinstveni program u kojem domaće, ali i strane turiste igrom i pesmom vodi kroz Srbiju.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.07.2017.

12:35

Jedinstveni kulturno-umetnički program
foto: promo

Umetnički centar "Talija" godišnje održi preko 400 specijalnih folklornih programa za goste iz zemlje i inostranstva u našem gradu, a od ove godine kreiran je i redovan program koji će obogatiti turističku ponudu Beograda, pod nazivom “Srbija kroz igru i pesmu“.

Od prvog aprila 2017. godine, UC “Talija”, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda u Dečjem kulturnom centru Beograda, Takovska 8, organizuje jednočasovni kulturno-umetnički program “Srbija kroz igru i pesmu" namenjen stranim i domaćim turistima u Beogradu.

Program se realizuje svake subote, s početkom od 20:30 časova. Cena ulaznice iznosi 1.500 dinara, a može se kupiti i putem sajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: