Weekend Media Festival: Brojne novosti na petom SoMo Borcu

Peti po redu SoMo Borac koji će se i ove godine održati na Weekend Media Festivalu u Rovinju, dolazi unovom i osvježenom izdanju.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

11:11

Weekend Media Festival: Brojne novosti na petom SoMo Borcu
foto: promo

Iz godine u godinu najvažnija digitalna nagrada SoMo Borac, raste i napreduje u sklopu Weekend Media Festivala. I ove je godine tako, pa peti po redu SoMo Borac dolazi s najviše novosti. Najzanimljivija je da će se prijave, nakon što su četiri godine bile besplatne, ove godine naplaćivati. Cena po prijavi iznosi 99 evra, a kako organizatori kažu, plaćanje će obezbediti još kvalitetniji SoMo Borac kako danas, tako i u budućnosti.

Jedna od važnijih novosti je i nešto veći regionalni žiri koji će, kao i do sada, činiti stručnjaci iz najboljih agencija. Takođe, organizacijski tim je u proces izrade ocenjivanja uključio bihevioralnog psihologa koji je pomogao da se unapredi ceo sistem. Promene su se dogodile i u kategorijama, pa su nove kategorije SoMo Web i SoMo App u kojima se nagrađuje najbolja web stranica, odnosno najbolja mobilna aplikacija.

“Mislim da je najvažnija promena sastav ocenjivanja jer će omogućiti još kvalitetnije žiriranje“, ističe Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca i dodaje - “Same kategorije i inače češće menjamo jer se digitalni svet brzo menja i to od nas zahteva. SoMo Borac je malo odrastao i nakon četiri godine puno smo iskusniji tako da danas znamo da će peti po redu SoMo biti najjači i najbolji do sada.”

I ove ćemo godine na Weekend Media Festivalu saznati koji su najbolji digitalni radovi u regionu, a prijave su već otvorene i traju do 7. septembra.

Ovogodišnji, deseti Weekend Media Festival održava se od 21. do 24. septembra u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. Uz predavanja i diskusije, Weekend je već tradicionalno rezervisan za žurke i networking koji će ove godine biti podignuti na novi nivo uz brojna iznenađenja prilagođena velikom jubileju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: