Premijera 7. sezone "Igre prestola" isti dan i u Srbiji, i u SAD

Ekskluzivnu premijeru prve epizode nove, sedme sezone serije "Igra prestola VII“ ("Game of Thrones VII“) HBO će emitovati u Srbiji istovremeno kada i u SAD:17. jula, u noći između nedelje i ponedeljka u 3.00 po lokalnom vremenu.

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Prva epizoda sedme sezone „Igre prestola“ istog dana biće u jutarnjim satima premijerno dostupna i na našoj usluzi video-snimaka na zahtev HBO GO a tokom dana i na HBO On Demand, dok je dodatno prikazivanje na HBO kanalu zakazano istog dana u udarnom terminu u 20.00 h.

Nove epizode emituju se svakog ponedeljka u istom terminu a biće dostupne i putem HBO usluga videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand.

Šta vas očekuje u novoj sezoni?

Deneris Targerijen je napokon zaplovila prema Vesterouzu sa svojim vojskama, zmajevima i novim kraljevim namesnikom, Tirionom Lanisterom. Džon Snežni proglašen je Kraljem na Severu nakon što je porazio Remzija Boltona u Bici kopiladi i vratio je VInterfel kući Stark. U Kraljevom Grudobranu, Serseja Lanister je preuzela Gvozdeni presto tako što je spalila Vrhovnog Vrapca, njegove sledbenike i svoje protivnike u septi Baelora. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i preti da će jednom zauvek prekinuti igru prestola.

Zasnovana na bestseler seriji fantastičnih knjiga Džordža R. R. Martina, ova hit fantastična serija prati epsku borbu za moć u velikom i nasilnom kraljevstvu.

Izvršni producenti serije IGRA PRESTOLA su Dejvid Beniof, D. B. Vajs, Kerolin Štraus, Frenk Dolger i Bernadet Kolfild; izvršni koproducenti su Brajan Kogman, Gajmon Kesidi, Vins Džerardis i Džordž R. R. Martin.

Prati B92 na Viberu

Aktuelno

Počinje nova sezona Beogradske filharmonije

Svečano otvaranje nove sezone Beogradske filharmonije pod nazivom „Pet elemenata“ zajedno sa novim šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, zakazano je za petak 29. septembar (Kolarac, 20h). Sezona 17/18 počinje koncertom iz ciklusa „Zemlja“ uz Pastoralnu simfoniju Betovena i Alpsku simfoniju Štrausa.

Aktuelno utorak 26.09. 11:10 Komentara: 0

Holivud se jasno politički podelio kao i Amerika

Američka holivudska filmska produkcija koja je decenijama bila namenjena svim slojevima društva od ove sezone, koja je pocela septembra i trajaće do februara (kada se dodeljuju Oskari kao kruna svetske filmske produkcije) jasno se politički podelila, kao i ukupno američko društvo.

Aktuelno utorak 26.09. 11:10 Komentara: 0

Evropski dan jezika u Beogradu

Mađarska poslovica kaže "Onoliko smo osoba koliko jezika govorimo", a svake godine 26. septembra, u svim krajevima Evrope proslavlja se Evropski dan jezika, tako i u Beogradu.

Aktuelno četvrtak 21.09. 10:42 Komentara: 2
strana 1 od 50 idi na stranu