Koncert Josipe Lisac sutra u Kragujevcu

"Arsenal Fest 07" biće najavljen sutra koncertom proslavljene pevačice Josipe Lisac, koja u Kragujevac dolazi u okviru turneje kojom proslavlja 50 godina karijere.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 20.06.2017.

16:11

Koncert Josipe Lisac sutra u Kragujevcu
foto: youtube/screenshot

Josipin koncert na Svetski dan muzike na Garden Stage-u je "nulti", odnosno "bonus" dan "Arsenal Festa", na kome 22, 23. i 24. juna sviraju Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Darko Rundek, Skindred, Ana Popović, Bužcocks i brojni drugi.

"Jako se veselim dolasku u Kragujevac na Arsenal festival, na kojem nisam nikada nastupala. Jedno novo iskustvo za mene i prilika za ponovni susret s nekim starim prijateljima", poručila je Lisac.

Ulaznica za njen koncert na Garden-u ("Zastavina bašta") može se kupiti u Domu omladine Kragujevca (Branka Radičevića 1), preko mreže Eventim, kao i na ulazu u Garden.

Cena je samo 500 dinara, ako se donese prethodno kupljena ulaznica za jedno ili sve tri večeri "Arsenal Festa", stoji u saopštenju organizatora, agencije "Long play".

Bez "Arsenalove" ulaznice potrebno je izdvojiti 1.000 dinara za kartu za koncert Josipe Lisac.

Kao specijalni gost ispred Josipe Lisac nastupiće kragujevačka pop-rok grupa "Agata".

Ulaznica za jedno veče "Arsenala" 22, 23. ili 24. juna košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara preko mreže "Eventim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: