Zašto je otkazan omaž Mandi?

Manifestacija “S one strane duge” neće biti održana u Sava centru.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 26.01.2017.

21:50

Zašto je otkazan omaž Mandi?
Foto: Tanjug / Oksana Toskiæ

Muzičko-scenski spektakl “S one strane duge” u čast Miloradu Mandiću Mandi, koji je trebalo da bude održan u petak, 27. januara uveče u Sava centru, je otkazan.
Događaj najavljen kao omaž pokojnom glumcu, uz učešće mnogobrojnih ličnosti iz javnog života, nazvan je po čuvenoj dečjoj emisiji koju je Manda svojevremeno vodio na Trećem kanalu.

"Razlog otkazivanja manifestacije je loša prodaja karata - rekla je za Novosti producentkinja ovog događaja Mirjana Šajković, koja je 11 godina sarađivala sa Mandom u njegovim TV emisijama.

"Postoji mogućnost da bude održan na drugoj lokaciji. Ovo je bio način da se zahvalim Mandi na dugogodišnjoj saradnji i poznanstvu. Njegova porodica je bila upućena u to, a Mandina supruga Anja me je nedavno pitala da li događaj može da se odloži za šest meseci. Poštujem porodicu Mandić i zahaljujem im na svemu. Volela bih da se manifestacija, ipak, održi. Žao mi je što publika i njegova porodice nisu mogli to da vide."

Međutim, Mandina supruga, glumica Anastasija Anja Mandić, dan ranije oglasila se na “Fejsbuku” saopštenjem u kojem se ograđuje od tog događaja.

"Porodica glumca Milorada Mandića Mande ovim putem obaveštava javnost da ni na koji način ne učestvuje u organizovanju i realizaciji programa u Sava centru pod naslovom “S one strane duge”. Njegovi najbliži saradnici i kolege, za koje smatramo da treba da budu neizostavni deo takvog programa, takođe se neće odazvati pozivu da učestvuju, želeći da, na taj način, ispoštuju stav i osećanja porodice. Porodica ne želi da raspolaže novcem sakupljenim od prodatih ulaznica ili zarađenim na bilo koji drugi način od ovakve manifestacije, jer smatramo da se njegovo ime i bogata karijera u ovom slučaju zloupotrebljavaju", navodi se, između ostalog, u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: