Preminuo glumac Alan Tik

Alan Tik, slavni kanadski glumac, najpoznatiji po ulozi u sitkomu “Od muke do nauke” (Growing Pains), preminuo je od posledica srčanog udara u 69. godini.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.12.2016.

09:10

Preminuo glumac Alan Tik
Foto: Gettyimages

Njegov sin, slavni muzičar Robin Tik saopštio je kako je Alan preminuo dok je igrao hokej sa jednim od svojih sinova, 19-godišnjim Karterom Tikom.

Tik je glumeo dr Džejsona Sivera u seriji “Od muke do nauke”, koja se emitovala od 1985. do 1992.

Poslednjih godina mogli smo da ga gledamo u serijama kao što su “Kako sam upoznao vašu majku”, a nedavno se pojavio i u hit seriji “Puna kuća” (Fuller House), rimejku popularnog sitkoma iz 90-ih.

Bio je kompozitor i nekoliko poznatih TV numera, poput originalne muzičke teme za The Wheel of Fortune, i emisije The Facts of Life, Diff’rent Strokes...

Nekoliko sati pre smrti, Tik je na Tviteru šaljivo napisao: “Druga sezona “Pune kuće” izgleda odlično. Sviđaju mi se čak i epizode u kojima nisam ja!“

Brojne slavne ličnosti odale su poslednji pozdrav ovom glumcu na društvenim mrežama – Elen Dedženeres, Alisa Milano, Ed Helms, Čaka Kan, Rajan Sikrest...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: