Ljiljana Blagojević ljuta zbog propusta Narodnog pozorišta

Glumica Ljiljana Blagojević, koja je nagrađena zlatnom značkom za 20 godina rada u Narodnom pozorištu, izrazila je svoje nezadovoljstvo zbog toga što, kako kaže, o nagradi nije bila obaveštena.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.11.2017.

18:18

Ljiljana Blagojević ljuta zbog propusta Narodnog pozorišta
Printscreen YouTube

Narodno pozorište u Beogradu obeležilo je danas na Velikoj sceni svoj Dan dodelom godišnjih nagrada, među kojima je bila i ona namenjena Blagojevićevoj.

Svoje nezadovoljstvo i kritiku nacionalnom teatru glumica je uputila u poruci na svom profilu na Instagramu, u kojoj je napisala:

"Zahvaljujem direkciji i Direktoru drame Narodnog pozorišta što mi nisu javili da sam dobila zlatnu značku za 20 godina rada u Narodnom pozorištu i obaveštavam da se zato nisam pojavila na dodeli danas, na dan pozorišta".

Glumica je dobila podršku svojih pratilaca na Instagramu, koji su osudili propust Narodnog pozorišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: