Dodelom nagrada završen Festival monodrame i pantomime

Zlatna kolajna "Maja Dimitrijević" za monodramu 42. Festivala monodrame i pantomime pripala je Ozrenu Grabariću za "Dnevnik jednog ludaka", dok je najbolja pantomima "24 časa zabranjena zona", čiji su autori Vong Ting Pongu i Cui Ka Lok.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 03.07.2017.

09:36

Dodelom nagrada završen Festival monodrame i pantomime
festmono-pan.org.rs

Dodelom nagrada sinoć je u teatru "Kart Blanš" u Zemunu završen 42. Festival monodrame i pantomime. Nagradu "Ljuba Moljac - Miodrag Andrić" za mladog glumca ravnopravno su podelile Jelena Puzić za monodramu "Pu, spas za sve nas" i Marija Đajić za izvođenje monodrame "Na dan svođenja računa".

Stručni žiri radio je u sastavu dramski umetnik Nebojša Milovanović (predsednik), glumica Olga Odanović i koreograf Krunislav Simić.

Zlatnu kolajnu publike "Siniša Dašić" dobio je Ozren Grabarić za "Dnevnik jednog ludaka", a odluku je doneo žiri u sastavu Ratomir Janković (predsednik), Elizabeta Arsenović, Vesna Klepić, Brana Marković i Nenad Hegediš.

Nakon proglašenja pobednika, predsednik programskog saveta Predrag Miletić je svečano proglasio 42. Festival monodrame i pantomime zatvorenim.

Od 29. juna publika je imala priliku da pogleda osam monodrama i četiri pantomime, u selekciji Milovana Zdravkovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: