Predstava "Krofne, ljubav i još po nešto" u "Dadovu"

Predstava Tijane Grumić "Krofne, ljubav i još po nešto" u režiji Tijane Vasić biće premijerno izvedena večeras u Omladinskom pozorištu "Dadov".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2016.

09:17

Predstava
Foto: Thinkstock

Glavna junakinja komada devojčica Asja otkriva da je teško bolesna i živi u okruženju gde su zbog toga svi previše zaštitnički nastrojeni prema njoj, a niko zapravo ne razume kako se ona oseća.

Ona pokušava da živi normalan život jedne tinejdžerke uprkos tome u kakvoj se situaciji trenutno nalazi - zaljubljuje se, biva ostavljena, sklapa prijateljstva za ceo život...

Asja ima retku priliku da shvati da život čine upravo uobičajene, a opet na svoj način čudesne, situacije koje treba prihvatiti i voleti.

Lik Asje tumači Jelena Blagojević. U predstavi učestvuju studenti glume Novak Radulović, Tatjana Dimitrijević, Aleksandar Kecman i Milena Božić, kao i polaznici Škole glume "Dadova" Jelena Blagojević, Ognjen Dragović i Vlada Paprić.

Scenografiju je osmislio Nikola Nikolić, kostime Rijalda Dizdarević.

Grumić je komad napisala na drugoj godini fakulteta, dok je Tijani Vasić ovo druga predstava na sceni "Dadova".

Reprizna izvođenja su 1. i 2. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: