"Svini Tod": Prvi horor mjuzikl u Srbiji

Domaća adaptacija čuvenog brodvejskog mjuzikla "Svini Tod" biće izvedena 7. oktobra u 20 časova u Akademiji 28.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

08:42

Reč je o mračnoj priči o osveti, ljubavi, opsesiji, mržnji i ljudskoj patologiji. Osnovna fabula je ostala ista, ali su likovi i njihovi odnosi produbljeniji i „siroviji“.

Atmosferu će dočarati živi orkestar sastavljen od violončela, violine, gitare i klavira, a mjuzikl će pratiti muzika Nika Kejva, Hooverphonic, Nensi Sinantre, Džonija Keša i mnogih drugih poznatih izvođača u novim aranžmanima.

Mjuzikl "Svini Tod" je prvi put pred Beogradskom publikom izveden pre tri godine kao amaterska predstava polaznika škole glume Le Studio. Sada će publika imati priliku da ga pogleda u potpuno novom ruhu, osveženoj glumackoj postavi, režiji i nezavisnoj produkciji.

Prvi horor mjuzikl je namenjen publici starijoj od 16 godina, a uloge tumače mladi i talentovani glumci: Stevan Piale, Marija Pantin, Nataša Bakić, Maja Šumonja, Marija Šujdović, Mirko Jokić, Stevan Jovanović, Nenad Petrović, Marina Sekulić, Maja Ilić i Vuk Jovanović.

Karte po ceni od 450 dinara se mogu kupiti na blagajni Akademije 28. od 20.09.2016

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: