Pozorište za sve, ne samo za kulturnu elitu

Pedesetoro meštana sela Kriva Reka je u organizaciji JDP-a doputovalo u Beograd na predstavu Molijerovog "Uobraženog bolesnika". Nekima je ovo bila prva poseta prestonici, nekima prvi put poseta pozorištu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.07.2016.

21:12

Pozorište za sve, ne samo za kulturnu elitu
Foto: Screenshot

Posle predstave Krivorečani dele svoje utiske: bilo je neponovljivo, bilo je neočekivano, zabavno, bolje od bioskopa, svi bi želeli ponovo da dođu u pozorište ili da pozorište dođe do njih. Pokreće se pitanje manjka kulturnih dešavanja van prestonice. U manjim mestima ponuda je oskudna, a u seoskim zajednicama gotovo da je uopšte nema.

Živopisni utisci još živopisnije publike završeni su susretom sa glumcima. Dragan Mićanović, Seka Sabljić, Radovan Vujović, Goran Šušljik, Vlasta Velisavljević, Bojan Dimitrijević i mnogi drugi toplo su pozdravili Krivorečane.

Pogledajte kako je protekla prva poseta Krivorečana jednom pozorištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: