Hari Poter uskoro u pozorišnoj predstavi

Hari Poter, najpoznatiji čarobnjak na svetu, debitovaće sledeće godine na londonskoj pozorišnoj sceni u predstavi "The Cursed Child" (Ukleto dete).

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 26.06.2015.

10:03

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Džoana Rouling, koja se proslavila serijalom o Hariju Poteru, tvitovala je da je predstava rezultat saradnje između nje, pisca Džejka Torna i reditelja Džona Tifanija.

Ne želim da kažem previše, da ne bih nešto pokvarila, napisala je ona, ali je dodala da događaji u predstavi neće prethoditi dešavanjima u knjigama, koje je u Srbiji objavio Evro-đunti.

Roulingova je jedna od svetskih autrora čije su knjige najprodavanije. Njen serijal o Hariju Poteru prodat je u više od 450 miliona primeraka širom sveta, a filmska franšiza zasnovana na njenim pričama, koja se sastoji od osam delova, zaradila je više od sedam milijardi dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: