Nastup američke baletske trupe Ballet Magnificat

Američka baletska trupa Ballet Magnificat nastupa sa predstavom “Skriveno mesto” koja će biti održana 24. aprila u 19h u Domu omladine u Beogradu i 25. aprila u 19h u Kulturnom centru Rakovica.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

22:13

Default images

Predstava sa kojom će se ovaj put predstaviti ova poznata baletska trupa, “Skriveno blago”, je utemeljena na istinitoj priči iz drugog svetskog rata iz Holadije, priča o dve sestre koje su u svojoj kući sakrivale komšije Jevreje i zbog toga su bile proterane u koncentracioni logor. Na našem jeziku postoji knjiga "Skrovište" po istoj priči u izdanju Soteria doo.

Organizatori ovog nastupa su Evanđeosko udruženje studenata, Organizacija Evropska inicijativa, Gradska opština Rakovica, Organizacija Krugovi umetnosti, Dom omladine Beograda, u saradnji sa Protestantskim evanđeoskim crkvama.

Cena ulaznice za predstavu u Domu omladine je 500 dinara, a sav prihod od ulaznica će biti doniran Udruženju „ Sve za osmeh“, deci koja su na transplantaciji bubrega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: