Predstava "Bliskost" u Ateljeu 212

Predstava "Bliskost" Patrika Marbera u režiji Mirjane Karanović biće odigrana 23.12. u 20:30 h. na sceni "Petar Kralj" u Ateljeu 212.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 20.12.2014.

17:08

Default images

Predstava je nastala kao diplomski rad studenata 4. godine glume u klasi Mirjane Karanović.

Predstava je priča o četvoro mladih ljudi, gladnih ljubavi, čije se sudbine nenadano prepliću tokom godina. Strast, požuda, partnerstvo, ljubomora,osveta, kajanje samo su jedne od tema kojima se ova predstava bavi i na vrlo delikatan način zadire u najdublje i najintimnije emocije.

Prvi put je igrana u Londonu 1997. godine. Dobitnik je prestižnih nagrada: Nagrade Evening Standard za najbolju komediju; Nagrade britanskog udruženja kritičara za najbolji dramski tekst; BBC-jeve nagrada "Laurence Olivier" za najbolju novu predstavu. Predstava je producirana u više od 100 gradova i prevedena na 30 različitih jezika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: