Oproštaj od Marije Crnobori

Danas je na Sceni “Ljuba Tadić" Jugoslovenskog dramskog pozorišta održana komemoracija povodom smrti jedne od najznačajnijih glumica i članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta od njegovog osnivanja, Marije Crnobori, koja je preminula 21. oktobra u 97. godini.

Kultura

Izvor: Izvor: JDP

Utorak, 28.10.2014.

14:55

Default images

Uz prisustvo brojnih kolega i poštovalaca velike umetnice, na komemoraciji su govorili direktorka JDP-a Tamara Vučković Manojlović, umetnički direktor JDP-a Gorčin Stojanović, Predsednik opštine Medulin Goran Bujić, Dožupnica Istre Giuseppina Rajko, glumci Branka Veselinović, Branko Cvejić, Branka Petrić, Vojislav Brajović i reditelj Predrag Bajčetić.

U 13 časova počeo je ispraćaj za kremaciju velike glumice na Novom groblju u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: