Predstava "Halloween psihoza" Inex teatra

Beogradski umetnici, okupljeni oko Inex teatara – nezavisnog pozorišnog prostora u zgradi Inex filma u Višnjičkoj, i ove godine će za Noć Veštica 31. oktobra u 21h, izvesti predstavu novog cirkusa pod nazivom “Halloween psihoza”.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

15:39

Default images

Na taj način, entuzijazmom i kreativnošću ugrejaće atmosferu u prostoru koji već drugu godinu za redom funkcioniše bez grejanja.

Predstava “Halloween psihoza”, kroz akrobatske i plesne tačke dočarava atmosferu u jednoj ludnici, prati pojedinačne priče ludaka i ljubavni odnos između doktora i sestre. Nastala kao kolektivan projekat, aludira na autobiografsku priču koja podcrtava oslobađanje ludosti i kreativnosti u neuslovima života i rada.

Igraju: Vojko Šantić, Jelisaveta Obradović, Tamara Jeremić, Tanja Milanović, Đorđo Ivanović, Jelena Dimitrijević, Nikola Višnjić i Alex. Režija & izbor muzike: Marija Krstić

Nakon predstave u duhu praznika nastaviće se sa žurkom i maskenbalom, a muziku će puštati DJ Forest Creature aka Šumsko biće.

Inex teatar je jedini prostor u Beogradu prilagođen potrebama izvođenja vazdušnih akrobacija i drugih veština novog cirkusa. Najveća prostorija (tzv. hangar) u zgradi Inex filma oživela je inicijativom umetnika kao nezavisni prostor namenjen alternativnom pozorišnom izrazu.

Tokom prošle i ove godine u sopstvenoj produkciji u Inex filmu su izvedene sledece predstave i performansi: “Peskar”, “Dan republike”,”Deda mraz u cirkusu”, “Čarobni pasulj”, ”Lov na medveda” i “Automaton”. Istovremeno, Inex teatar je svakog utorka otvoren za sve one ljude koji žele da nauče elementarne veštine savremenog cirkusa, uz instrukcije članova Teatra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: