EDB vraća struju u pozorišta

Pozorište na Terazijama i Elektrodistribucija Beograd (EDB) postigli su danas dogovor o izmirenju duga od preko pet miliona dinara za električnu energiju.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2012.

11:54

Default images

"Sa upravom Pozorišta na Teražijama potpisan je Protokol o izmirenju duga, zbog čega im je još sinoć uključena struja", rekla je agenciji Beta portparolka EDB-a Sandra Alagić. Ona je objasnila da će pozoriste deo duga uplatiti odmah, dok će ostatak vraćati na rate.

Sekretarka Pozorišta na Terazijama Slavica Mitić potvrdila je agenciji Beta da imaju struju i da će detalji o izmirenju duga sa EDB-om biti dogovoreni u toku dana.

"Struja je sinoć uključena i u Ateljeu 212, kako bi predstave mogle da se odigraju, ali nam se iz Uprave tog pozorišta još niko nije obratio za dogovor", rekla je portparolka EDB-a.

"Ukoliko se ni danas niko ne pojavi struja će Ateljeu 212 biti isključena", rekla je Alagićeva i dodala da EDB ne sme da dozvoli da jedno pozorište bude privilegovano u odnosu na druge potrošače.

Atelje 212 duguje EDB-u 8,3 miliona dinara za struju, a najveći dužnik je Jugoslovensko dramsko pozorište, sa 14 miliona dinara duga za električnu energiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: