"Sjaj kabarea“ ispred "Vuka"

Na platou ispred Ustanove kulture "Vuk" u sredu, 12.septembra uveče održaće se promocija mjuzikla "Sjaj kabarea“ mladih autorki Katarine Borisavljević i Anje Ninković.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.09.2012.

14:42

Default images

Biće izveden performans koji će predstaviti koreografiju, songove i najzanimljivije delove ovog mjuzikla premijerno izvedenog 10. avgusta u okviru programa "Vuk Attack - A sad opet mi" u avgustu kada u ovoj ustanovi kulture program pripremaju studenti umetničkih akademija.

Autorke mjuzikla Borisavljević, studentkinja dramaturgije Akademije umetnosti Beograd i Ninković, studentkinja produkcije u umetnosti i medijima na Akademiji umetnosti Beograd, postavile su komad sa kompletnom glumačkom postavom svojih kolega studenata Akademije umetnosti Beograd.

Tema mjuzikla je savremena, šoubiznis, audicija koju je raspisao najpoznatiji reditelj/producent Hani Mama. Za ulogu se bori četvoro potpuno različitih ljudi spremnih da urade sve da dobiju ulogu i čuveni status zvezde.

Kako ističu autorke, komad govori o realnim situacijama i problemima, "na pomalo uvrnut i izmešten način koji svakako za cilj ima da zabavi i nasmeje publiku, ali i sarkastično oplete ono što se krije iza svetlosti pozornice".

Prva repriza mjuzikla "Sjaj kabarea" je 14. septembra u 20 sati na sceni Aleksandar Popović UK "Vuk".

Uloge u mjuziklu tumače: ceremonijal majstor - Slobodan Stepić, Viktorija - Milica Petrović, Andrej - Aleksandar Milisavljević, Bosiljka - Anja Mit, Jovica - Saša Simović, Hani Mama - Nebojša Rako, Fred - Anđelko Beroš i Neša - Rastko Vujisić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: