Adrijan Mol na daskama „Dadova“

Premijera predstave „Tajni dnevnik Adrijana Mola“, u izvođenju polaznika Master grupe Centra za kulturnu edukaciju „Studio Centar“ biće održana 3. marta u pozorištu „Dadov“ u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2011.

17:26

Default images

„Tajni dnevnik Adrijana Mola“ je priča o pubertetskim danima i buđenju iz idealizovanog sna o tome šta je život. Radnja je smeštena u osamdesete godine 20. veka, u industrijsku zonu Velike Britanije i predstavlja duhovitu i inspirativnu priču, namenjenu kako odraslima tako i večitim pubertetlijama.

Prema motivima istoimenog romana SjuTaunsend režiju je uradio Aleksandar Marković, koreografiju Dragana Šujak, a u predstavi igra šesnaest mladih ljudi, koji su šest meseci radili na jednom od najpopularnijih tinejdžerskih romana.

Centar za kulturnu edukaciju „Studio Centar“ osnovan je 2006. godine, a u njegovoj produkciji izašlo je deset pozorišnih predstava namenjenih tinejdžerima, od kojih su „Baš naš kabare - predstava na osam svetskih jezika“ i „Mi deca sa stanice Zoo“ postigle značajne uspehe na festivalima u Srbiji, Austriji i Nemačkoj.

Studio Centar za početak aprila planira postavljanje predstave „21.12.2012.“ autora i reditelja Nenada Radovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: