Ženi se Betmen, Žena-mačka rekla "Da"

Posle prosidbe, koja se desila u junu, poznati stripski i filmski junak Betmen konačno je dobio dugo očekivani odgovor - "Da".

Kultura

Izvor: nme.com

Nedelja, 08.10.2017.

10:24

Ženi se Betmen, Žena-mačka rekla
Printscreen YouTube/moviemaniacsDE

U najnovijem oktobarskom izdanju stripa o čoveku slepom mišu (Batman #32), glavni junak se priprema da konačno "stane na ludi kamen". Betmen je Ženu-mačku zaporosio junskom izdanju stripa (Batman #24).

"Po meni je to prava ljubav", izjavio je pisac priče Tom King u intervjuu za USA Today. "To pokazuje ko je on zaista u dubini duše, i daje ljudima od znanja da su njegovi strahovi normali, jer ga to plaši na isti način kao i sve ostalo kroz šta je prolazio do sada."

"Oni su dvoje slomnjenih ljudi, i upravo zbog toga što su slomljeni njihove 'ivice' savrešno naležu jedna na drugu", rekao je King.

Nacrtani par se verio nakon što je Betmen otkrio Ženi-mački svoju mračnu tajnu, koji čitaoci stripa još neko vreme neće biti u prilici da saznaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: