"Osmotri sve izdaleka", nova knjiga u izdanju Samizdata B92

Nova knjiga u izdanju Samizdata B92 "Osmotri sve izdaleka" Aleksandra Mekola Smita puštena je u prodaju.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 21.06.2017.

13:41

Foto: Promo

Nova beba donosi neizmernu radost Izabel i njenom mužu Džejmiju – ali Čarli, kome su skoro četiri godine, nije preterano oduševljen tek rođenim bratom. Štaviše, odbija da prihvati malog Magnusa, pa Izabel mora da pronađe način da usadi starijem sinu strpljenje i razumevanje kojima se i sama rukovodi u životu.

Upravo te njene osobine i nateraju Beu Šandon, Izabelinu staru poznanicu, da u nezgodnoj situaciji potraži njenu pomoć. Provodadžijka iz hobija, Bea je na svojoj poslednjoj večerinki upoznala svoju bogatu prijateljicu s jednim plastičnim hirurgom.

Ali potom na svetlost dana izbije novo saznanje o hirurgu, koje navede Beu da posumnja u njegove motive i buduću sreću novopečenog para. Izabel pristane da pokuša da dozna nešto više, ali neki neočekivani obrti u njenoj istrazi dovedu do toga da se zapita koga bi zapravo trebalo da istražuje.

Kao i uvek, Izabelina inteligencija, oštroumnost i izrazita empatija pritiču joj u pomoć dok se bori s pitanjima koja su njen nasušni hleb: prijateljstvo i dužnosti koje ono donosi, obaveza iskrenosti i važnost perspektive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: