"Noć knjige" na 54 lokacije u 27 gradova Srbije

"Noć knjige" će se održati na 54 lokacije u 27 gradova u Srbiji i regionu. Regionalni karakter manifestaciji daju "Lagunini" klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

10:40

Foto: Thinkstock

U svim knjižarama i klubovima gostovaće domaći pisci i gosti iz inostranstva poput Erlenda Lua koji će od 18 sati potpisivati svoje knjige u knjižari "Delfi" u SKC-u. U knjižarama "Delfi" i "Laguninim" klubovima čitalaca sutra će, od 17 sati do ponoći, biti održana 16. regionalna "Noć knjige".

"Laguna" je za "Noć knjige" pripremila nove naslove i obezbedila specijalne popuste te će tako čitaoci moći da kupe knjige ovog izdavača sa popustom od 25 odsto, za dve knjige obezbeđen je popust od 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više popust iznosi 40 odsto.

Ekskluzivno u "Noći knjige" u prodaji će se naći novi roman Tonija Parsonsa iz serijala o detektivu Maksu Vulfu - "Poslednja žrtva", tu je i treći roman iz serijala "Onlajn devojka" - "Onlajn devojka solira" Zoi Sag.

Autorka bestseler serijala o kupoholičarki Sofi Kinseli obradovala je čitaoce još jednom knjigom "Moj ne tako savršeni život", "Tom Gejts - Izvanredni izgovori (i druge dobre stvari)" Liz Pišon - nastavak je višestruko nagrađivanog serijala za školarce.

Ekskluziva u "Noći knjige" je i roman "Simpatizer" Vijeta Tan Nujena, koji je ovenčan Pulicerovom nagradom za 2016. godinu, a po specijalnoj ceni moći će da se kupi i roman "Deobe" Dobrice Ćosića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: