Ovo je najgori opis seksa u 2016. godini

Italijan Eri de Luka već je osvojio Evropsku nagradu za književnosti 2013. i nazivan je „piscem decenije“. Sve što mu je preostalo je da osvoji jednu od „najprestižnijih“ nagrada – onu za najgore opise seksa.

Kultura

Izvor: Guardian

Četvrtak, 01.12.2016.

10:51

Ovo je najgori opis seksa u 2016. godini
Foto: Thinkstock

Italijan Eri de Luka već je osvojio Evropsku nagradu za književnosti 2013. i nazivan je „piscem decenije“. Sve što mu je preostalo je da osvoji jednu od „najprestižnijih“ nagrada – onu za najgore opise seksa.

Neslavna titula pripala mu je zahvaljujući opisu seksa u romanu „Dan pre sreće“.

Raniji dobitnici Nagrade za najgori opis seksa su Morisi, Norman Majler i Tom Vulf.

Tu nagradu osnovao je magazin „Literary Review“ kako bi podstakao autore da pišu bolje.

Predstavljamo vam odlomak iz Lukine knjige koji mu je doneo pobedu:

Pažnja: Odlomak nije za mlađe od 18 godina!

Ušao sam u nju. Ne samo moj ku*ac, nego ceo ja, u njenu utrobu u njen mrak, širom otvorenih očiju, ne videći ništa. Celo moje telo ušlo je u nju. Ušao sam u nju i mirovao. Dok sam se navikavao na tišinu i pulsiranje krvi u mojim ušima i nosu, malo me je izgurala, zatim opet uvukla. Činila je to iznova i iznova silovito me držeći i pomerajući me u ritmu surfovanja. Mrdala je grudima pod mojim rukama i pojačavala guranje. Ulazio sam do prepona i izlazio gotovo potpuno. Moje telo bilo je njen menjač”.

“The Day Before Happiness” imao je žestoku konkurenciju. U užem krugu našli su se i “Doubter’s Almanac” Itana Kanina (“Sam čin bio je vatren. Poput žestokog teniskog meča ili letnjeg šampionata, nešto što se izvodi tokom dana i što uključuje takmičenje. Jeftini dušek je odskakao”), “Men Like Air” Toma Konolija (“Često je kuvala egzotične obroke i stavljala čili i začine u usta dok je pripremala hranu i sisala ih dok se hrana kuva, a onda bi od njega tražila da je je*e dok je njegova muškost gorela čvrstom vatrom”) i “The Butcher’s Hook” Džanet Elis (“Svojim klinom me je zakucao kao mokar veš”).

Iako je urednica "Literary Review" Lisa Mojlet ranije najavljivala da će magazin odustati od nagrade za najgori opis seksa, očigledno još nije vreme za to.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: