Book Talk 2016 po drugi put u Novom Sadu

Novi Sad će po drugi put ugostiti najpriznatija imena iz sveta knjiženosti i izdvaštva na Book Talk 2016 konfrerenciji koja će se održati 1. i 2. septembra u Spomen-zbici Pavla Beljanskog.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 19.08.2016.

12:06

Book Talk 2016 po drugi put u Novom Sadu

Konferencija će početi 1. septembra u 9 sati, prvim panelom nakon kog je organizovan svečani koktel, dok će drugog dana konfrencije biti održano deset panel diskusija u dva paralelna programa. 2. septembra konferencija će u 10 sati biti otvorena svečanom ceremonijom na kojoj će govoriti Maja Gojković, predsednica Narodne Skupštine Republike Srbije i predsednica Odbora za kulturu.

Kompletan program konferencije, kao i načini prijave mogu se naći na linku: http://www.color.rs/booktalk2016/ . Posebnu pogodnost imaju studenti za koje je učešće besplatno.

Kao i prošle godine, i ove godine će Book Talk konferenciji prethoditi "Nedelja knjige" tokom koje će od 29. avgusta do 2. septembra biti sprovedena akcija deljanja besplatnih knjiga u gradskom prevozu. Svi građani koje volonteri zateknu da čitaju knjige u gradskom prevozu dobijaće besplatne knjige na poklon.

Po prvi put ove godine u skopu konferencije održaće se Walk&Talk: Razgovor sa omiljenim piscem tokom šetnje Novim Sadom. Učesnici konferencije imaće prilike da se druže sa omiljenim piscem, prošetaju gradom i uživaju uz kafu i kolače u gradskoj poslastičarnici. Posetioci mogu da pišu sa kim bi od učesnika konferencije voleli da se druže na ovu adresu WalkTalk@color.rs i tako saznaju i termin šetnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: