Stižu tri nove elektronske knjige o Hari Poteru

Serija novih knjiga o Hari Poteru, pod nazivom Pottermore Presents stiže u septembru, sa kratkim sadržajem koji će biti zabavan, kreativan i pristupačan za mobilne telefone.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2016.

16:43

Stižu tri nove elektronske knjige o Hari Poteru
Foto: YouTube Screenshot

Knjige će biti neka vrsta dopune serije knjiga o Hari Poteru i biće dostupna na sajtu Pottermore shop kao i na glavnim onlajn prodavnicama.

Tri knjige nosiće naziv “Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists“, “Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies“ i “Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide“.

U prvoj knjizi će se otkriti istina o profesoru Ambridžu i to kako je profesor Horejs Slaghorn upoznao Voldemora.

Druga knjiga se fokusira na profesorku Minervu Mekgonagal i Remusa Lupina, dok će treća knjiga upoznati čitaoce sa magičnim svetom Hogvortsa.

Knjiga “Hari Poter i ukleto dete“, koja je stigla u knjižare pre samo nekoliko nedelja, oborila je svetski rekord i postala najbrže rasprodata knjiga ikada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: